Архитектура и дизайн

АРХИТЕКТУРА

Estate Tribune предлага професионални консултации и изготвяне на архитектурни проекти за своите клиенти. При покупка на празен парцел или при предстоящи архитектурни и конструктивни преустройства на съществуващи постройки или помещения, нашият екип може да ви предостави необходимото професионално обслужване и проектиране.
При закупуването на недвижим имот нашите клиенти  са  предварително  информирани за потенциалните бъдещи архитектурни възможности, с което се намалява риска от взимането на погрешни инвестиционни решения.
Независимо дали става въпрос за еднофамилна къща, цяла сграда или затворен комплекс, ние сме на разположение на нашите клиенти с решения, които винаги са съобразени с целите и изискванията на инвеститора.

ДИЗАЙН

Estate Tribune предлага на своите клиенти възможност за една завършеност на дома или офиса чрез екип от професионалисти, които да се погрижат за уютната обстановка чрез модерни и стилни интериорни решения. Интериорът е много важен елемент в нашето ежедневие. Това е съвкупност от пространствени елементи, форми, цветове и светлини, които влияят на възприятието и психиката на хората. Когато изготвяме проектите ние се съобразяваме с изискванията на клиента, като даваме и допълнителни професионални съвети, които помагат идеите да бъдат реализирани.

Аксесоарите са онзи елемент от интериора, който дава допълнителен акцент. Ние избрахме да се погрижим и за живата природа във вашия дом или офис. Чрез предлаганите от нас луксозни поливни системи вие предоставяте на растения около вас условия за естествено напояване, намалявате алергените в помещенията, можете спокойно да поверите поливането на любимите си цветя на поливната система, когато отсъствате за по-дълъг период от време и не на последно място ще се радвате на благодарни и здрави растения.

Екип